fbpx

Palestinezja mbjell lule në granata në shenjë paqeje (FOTO)

Me një shfaqje prekës të rezistencës paqësore, një grua palestineze në fshatin Bilin, në afërsi të shtetit të Palestinës në qytetin Ramallah, ka mbjellë një kopsht plot me lule duke përdorur brendësitë e granatave për gaz lotsjellës të mbledhura nga përleshjet mes ushtarëve izraelitë dhe palestinezët lokale.

Lulet janë vendosur në një tokë ku Izraeli ndërtojë një mur që do të shërbejë për sigurinë e Izraelit dhe që kundërshtohet nga palestinezët.

Muri kur do të përfundojë do të shtrihet për 430 milje përreth gjithë rajonit të Bregut Perëndimor.

Për shkak të tensioneve të larta dhe përleshjeve të shpeshta midis izraelitëve dhe palestinezëve , ajo nuk e ka pasur të vështirë të furnizohet me këto enë të vogla për lule.

 

Lule në granata në shenjë paqeje Lule në granata në shenjë paqeje Lule në granata në shenjë paqeje Lule në granata në shenjë paqeje Lule në granata në shenjë paqeje Lule në granata në shenjë paqeje Lule në granata në shenjë paqeje
Lule në granata në shenjë paqeje
Lule në granata në shenjë paqeje

Lajme të ngjashme

Back to top button