fbpx

Shikoni reklamën e mrekullueshme të Turkish Airlines

Avio kompania nacionale turke ka realizuar nje reklamë e cila për shpejt kohë është bërë e famshme falë veçantisë se saj e cila për subjekt ka lumturinë e disa fëmijëve që jetojnë në zonat e thella të Turqisë dhe që ëndërrojnë të shikojnë aeroplan.

Reklama është bërë për Ditën e Pavarësisë dhe Ditën e fëmijëve, ndërsa në të kompania realizon një ëndërr fëmijërore.

Motoja e reklamës është: “Nëse ka një vend në Turqi deri ku nuk fluturojmë, atëherë nuk është me rëndësi që fluturojmë nëpër gjithë botën.”/ Breziiri

Lajme të ngjashme

Back to top button