Përfundoi protesta antievropiane në Shkup, ka policë të lënduar dhe protestues të arrestuar

22:50 – Përfundoi protesta e sotme antievropiane që filloi nga Qeveria, pastaj përpara godinës së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe përfundoi me tensione në Kuvend. Tre policë janë lënduar, ndërsa një automjet policor është dëmtuar në trazirat e sotme, shkruan MIA, njofton Portalb. Nga MPB-ja kanë konfirmuar se ka policë të lënduar, por nuk … Continue reading Përfundoi protesta antievropiane në Shkup, ka policë të lënduar dhe protestues të arrestuar