fbpx

RMV, vitin e kaluar janë regjistruar 739 ndërtime pa leje

Gjatë vitit 2021, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 739 objekte të ndërtuara pa leje, tregojnë të dhënat e Entit shtetëror për statistikë, njofton .

Sipas llojit të objektit, pa leje janë ndërtuar 210 objekte për banim (28,4 për qind), 102 rindërtime, mbindërtime dhe adaptime (13,8 për qind), 73 objekte afariste (9,9 për qind), 29 garazhe (3,9 për qind), 128 rrethoja (17,3 për qind), 6 shkallë (0,8 për qind), 6 terraca (0,8 për qind), 6 terraca verore (0,8 për qind), 71 tenda (9,6 për qind), 23 objekte të përkohshme (3,1 për qind) dhe 85 objekte ndihmëse (11,5 për qind).

Numri më i madh i objekteve të ndërtuar pa laje (95,7 për qind) janë në pronësi private.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button