fbpx

U lëshua në përdorim rruga “Sami Frashëri” në Tetovë (VIDEO)

Në Tetovë sot është lëshuar në përdorim rruga “Sami Frashëri”, njofton Portalb.

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami tha se projekti ka kushtuar 3,2 milionë denarë.

Bilall Kasami

“Në këtë rrugë është instaluar edhe rrjeti i ri ujësjellësit, intervenim në kanalizimin fekal dhe ate atmosferik si dhe asfaltim i tërësishëm i rrugës. Gjithashtu, kjo rrugë përmban edhe shtigje për këmbësorë dhe ndriçim publik LED. Me shenjëzimin horizontal e vertikal ne kompletuam infrastrukturën rrugore për t’iu dhënë qytetarëve një rrugë moderne”, deklaroi Kasami.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button