fbpx

Kush është i lumtur…

Kush është i lumtur, lumturon dhe të tjerët.

-Ana Frank

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button