fbpx

Nëse luftojmë sy më sy….

Nëse luftojmë sy më sy, vetëm sa do e bëjmë gjithë botën të verbër”.

Mahatma Gandhi, udhëheqës i shquar politik dhe ideologjik i Indisë gjatë “lëvizjes indiane për pavarësi”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button