fbpx

LSDM: Konflikti në degën e partisë në Gjorçe , gënjeshtër

Dega e LSDM-së, në Gjorçe Petrov, ka mohuar spekulimet e sotme lidhur me publikimet në disa media se një pjesë e anëtarësisë së kësaj dege kanë kërkuar kthimine  Branko Crvenkovski. LSDM-ja i konsideron këto si gënjeshtra dhe spekulime, informacionet për konfliktin Brenda degës së kësaj partie në Gjorçe Petrov.

Netpress, ka publikuar informacioni se në Degën e LSDM-së në Gjorçe ka pasur grindje mes anëtarëve të saj për kthimin e Branko Crvenkovskit në krye të partisë.

“Në degën e LSDM-së në këtë komunë nuk ka pasur mbledhje, ku kandidati për deputet Lubica Buralieva ka kërkuar nga udhëheqësja e Degës që t’i kthehen disa para”, demanton kjo parti.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button