fbpx

Drekslmajer: Në Maqedoni kemi ardhur për të fituar

Nuk kemi ardhur në Maqedoni ti reprezentojmë rrogat e Gjermanisë dhe standardet financiare, por për të përfituar.

Ky është qëndrimi i menaxherëve gjerman të industrisë automobilistike Drekslmajer, punëtorët e së cilës para disa ditëve protestuan për shkak të mosrealizimit të premtimeve, rroga të ulëta dhe torturave të njëpasnjëshme.

“Mosmarrëveshjet janë tejkaluar, kështu që, ajo që është premtuar është realizuar duke përfshi edhe bonusin për Pashkët. Greva ishte jolegale dhe joligjore për këtë shkak 19 të punësuar kanë humbur vendin e punës. Nuk e kemi ndërmend që ti kthejmë serish në punë”, deklaroi Urlih Libek njëri nga menaxherët e kompanisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button