fbpx

Gafi i radhës i portaleve, Bekim Fazliu- Nuk është profili im, ai që e quan Selën idiot

Dje u përhap lajmi që Bekim Fazliu në profilin e tij në Facebook kishte publikuar një status ku Ziadin Sela ofendohej dhe quhej idiot.
Lajmin ofendues e publikuan portalet shqiptare ne vend duke mos e verifikuar saktësinë e asaj se kujt i përket profili.

Menjëherë pas lajmit ka reaguar Bekim Fazliu i cili e ka demantuar shkrimin ofendues ndaj Selës:

“Të nderuar miq unë kam vetëm ketë profil në fb. Gjithçka tjetër është keqpërdorim eklatant i emrit tim ,për të cilat do të kenë pasoja juridike që nga ata që e keqpërdorin emrin tim e deri te portalet e ndryshme që thirren në ato profile te rrejshme për të bërë lajme!!!”- reagon në profilin e vërtetë të tij, Fazliu.

Lajme të ngjashme

Back to top button