fbpx

RMV, Federata publikoi listën e sportistëve të pranuar në Akademinë e Sporteve në të gjitha qytetet

Federata e Futbollit në Maqedoni ka publikuar listën e kandidatëve të pranuar në Akademinë e Sportit për vitin shkollor 2022/23, transmeton Portalb.mk.

Në Qytetin e Tetovës janë pranuar 31 kandidatë, në Gostivar 22, Ohër 22, Manastir 35, Prilep 22, Veles 29, Strumicë 17, Shtip 21 dhe në Shkup 32 kandidatë.

Lista e plotë e kandidatëve të pranuar sipas qyteteve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button