fbpx

LSDM: Çfarë ndodhi në të vërtet në Gjorçe Petrov?

Çfarë në të vërtet ndodhi në Gjorçe Petrov? A është 18 vjeçari Angel Petkovski viktimë e mosfunksionimit të shtetit juridik dhe institucioneve të Maqedonisë? Këto janë pyetje që duhet të jepen përgjigje, deklaroi sot Snezhana Angellovska-Trajkovska koordinatore e grupit këshillues së Komunës Gjorçe Petrov e cila theksoi se LSDM-ja shumë herë ka kërkuar seancë të jashtëzakonshme për situatën në Gjorçe Petrov, por për qeverinë prioritet janë çështje të tjera.

“Qytetarët e Gjorçe Petrovit me vite paraqesin vjedhje. Institucionet aspak nuk reagojnë.”, deklaroi Angellovska-Trajkovska.

Ajo pyet nëse stacioni policor në Gjorçe do të lejojë që qytetarët vet ti mbrojnë pronat e tyre dhe jetën.

Ajo gjithashtu apeloi që problemet të zgjidhen me kohë dhe jo të hedhen nën qilim dhe të nxjerrën çdo herë që qeveria ka nevojë për to.

Lajme të ngjashme

Back to top button