fbpx

Lexova një libër një herë dhe…

Lexova një libër një herë dhe gjithë jeta ime ndryshoi

-Orhan Pamuk

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button