fbpx

I fortë është ai që…

I fortë është ai që është në gjendje të kap çdo komunikim mes shqisave dhe mendjes.

Napoleon Bonaparte, gjeneral ushtarak francez

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button