fbpx

Trupi koordinues i kryetarëve të Shkupit, do të shqyrtojë pasojat nga vërshimet

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski për sot konvokoi seancë urgjente të Trupit Kordinues të kryetarëve të komunave të Shkupit, ku do të bisedohet për sanimin e pasojave nga vërshimet.

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski për sot konvokoi seancë urgjente të Trupit koordinues të kryetarëve të komunave të Shkupit, ku do të bisedohet për sanimin e pasojave nga moti i keq i mbrëmjes së kaluar që e kaploi Shkupin dhe rrethinën.

Siç kumtuan nga pres-shërbimi qeveritar i Qytetit të Shkupit, në takim, do të mbahet në mesditë, do të marrin pjesë edhe drejtori i ndërmarrjeve publike të qytetit dhe përfaqësues nga Brigadat
zjarrfikëse.

Lajme të ngjashme

Back to top button