fbpx

Nuk është dashuri nëse …

“Kur dashuria nuk është çmenduri, atëherë ajo nuk është as dashuri.”

Pedro Calderón de la Barca ishte një dramaturg, poet dhe shkrimtar nga Spanja.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button