fbpx

47 vjeçari dyshohet që ka keqpërdorur 35 milionë denarë gjatë kohës sa ishte drejtor

Policia e Maqedonisë së Veriut ka paraqitur kallëzim penal ndaj 47 vjeçarit nga Vinica në lidhje me keqpërdorimin e buxhetit të Ndërmarrjes Publike afër katër vjet, transmeton Portalb.mk.

“Zyra e jashtme për punë kriminale në Vinicë, deri te Prokuroria Themelore Publike në Koçani, ka paraqitur kallëzim penal ndaj 47 vjeçarit nga Vinica për shkak ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e dy veprave penale”, deklarojnë nga Policia.

Ai akuzohet për keqpërdorim të detyrës dhe kryerjen e punës në mënyrë jo të ndershme për periudhën nga 1 janari i vitit 2014 deri më 22 nëntor të vitit 2017. Në këtë periudhë i dyshuari ishte drejtor në Ndërmarrjen Publike Komunale “Solidarnost” në Vinicë.

Policia vlerësoi që pa vendim të Këshillin drejtues dhe pa plan financiar është dëmtuar ndërmarrje me 35 002 482 denarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button