fbpx

Në Mal të Zi mbahen zgjedhjet lokale

Në Mal të Zi sot kanë filluar të zhvillohen zgjedhjet lokale në 11 komuna e në Podgoricë dhe të drejtë votimi kanë mbi 315 mijë qytetarë.

Vendet e votimit janë hapur në orën 7 e duhet të mbyllen në orën 20.

Rezultatet preliminare mund të priten rretho orës 21:30. Zgjedhjet i përcjellin rreth 650 vëzhgues vendorë e ndërkombëtarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button