fbpx

Llojet e femrave

“Ekzistojnë dy lloje të femrave: njëra që krijon një tragjedi për një thonj të thyer dhe tjetra që qëndron në heshtje përballë një dhimbjeje të madhe.”

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button