fbpx

Spektakli i Thaçit në tren

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi udhëtoi me tren drejt Drenasit, dhe këtë gjë e publikoi në Facebook.

“Dje udhëtova me tren nga Fushë Kosova deri në Drenas, ku pa nga afër punën dhe funksionimin e Hekurudhave të Kosovës.Qeveria ime është duke negociuar kredi zhvillimore me BERZH prej afër 200 milionë euro – vetëm për hekurudha. Ju premtoj se gjatë 4 viteve të ardhshme, mallrat dhe udhëtarët kosovarë do të udhëtojnë me tren në tërë Evropën”, ka shkruar Thaçi në Facebook./express

hashiminetren22

hashiminetren11

 

Lajme të ngjashme

Back to top button