fbpx

Pikëllimi ka pllakosur Tearcën, varroset maturanti Egzon Ceka (VIDEO)

Në varrezat e Tearcës varroset maturanti Egzon Ceka. Lot,vaj dhe pikëllim në lumënjte e njerëzve që kishin ardhur për t`i thënë lamtumirën e fundit, njfoton televizioni lokal, TV Art.

Pasditën e të së mërkurës të gjitha rrugët shpienin në Tearcë. i madh e i vogël do të dëshironin të jenë pjesë të ceremonisë mortore të maturantit Egzon Ceka nga Tearca i cili po atë mëngjes të kobshëm, humbi jetën një fatkeqësi komunikacioni.

Lajme të ngjashme

Back to top button