fbpx

Komunat Shqiptare me natalitet më të lartë

Komunat Shqiptare si ajo e Tetovës, Çairit, Sarajit dhe Studeniçanit kanë natalitet të shkëlqyer ndërsa ato maqedonase kanë natalitet më të ulët, Karposhi, Ohri dhe Manastiri.

Enti statistikor i Republikës së Maqedonisë i publikoi të dhënat për natalitetin për tremujorin e parë të vitit 2014.

Nataliteti në Komunat Shqiptare
Nataliteti në Komunat Shqiptare
Nataliteti në Komunat Maqedonase
Nataliteti në Komunat Maqedonase

Lajme të ngjashme

Back to top button