fbpx

RMV, 473 raste të reja me kovid, ndërkohë u regjistruan 13 vdekje

Maqedonia e Veriut gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 473 raste të reja të koronavirusit nga 3 146 testime, prej të cilëve 74 janë riinfektuar. Në këtë periudhë janë regjistruar edhe 775 pacientë të shëruar dhe 13 vdekje, transmeton Portalb.mk.

Në Prilep ndërroi jetë një pacientë (89v), Koçani (85v), Shtip (80v), Ohri (71v), Veles (85v) dhe Kërçove (71v). Ministria sqaroi që në sistemin Termini Im janë regjistruar edhe shtatë pacientë që kanë ndërruar jetë prej 10 shkurtit deri më 23 shkurt: Shkup (2), Manastir (2), Kriva Pallankë (1), Shtip (1) dhe Gjevgjeli (1).

Rastet e reja:

 • Shkupi – 255,
 • Manastiri – 31,
 • Kumanova – 25,
 • Prilepi – 23,
 • Kavadari 17
 • Velesi – 17,
 • Tetova – 14,
 • Kërçova – 13,
 • Ohri 12
 • Shtipi – 12,
 • Strumicë 10
 • Gjevgjelia – 10,
  Gostivari 5
 • Struga – 5,
 • Radovishi, 3
 • Demir Hisari 3
 • Demir Kapija – 3,
 • Resnja, 2
 • Kriva Pallanka, 2
 • Dellçeva, 2
 • Vallandova, 2
 • Probishtipi, 2
 • Bogdanci 2
 • Krusheva – 2,
 • Dibra – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi 454,
 • Kumanova 55,
 • Manastiri 54,
 • Strumicë 26,
 • Tetova 25,
 • Prilepi 20,
 • Kërçova 17,
 • Ohri 15,
 • Kavadari 14
 • Velesi 14,
 • Gostivari 9,
 • Koçani 8
 • Resnja – 8,
 • Shtip – 7,
 • Kriva Pallanka – 6,
 • Struga, 5
 • Negotina 5
 • Radovishi – 5,
 • Gjevgjelia,
 • Bogdanci 4
 • Kratovë – 4,
 • Dellçeva – 3,
 • Berova, 2
 • Vallandova, 2
 • Vinica, 2
 • Krusheva 2
 • Pehçeva – 2,
 • Probishtip, 1
 • Makedonski Brod 1
 • Demir Kapi – 1

Rastet aktive:

Shkup 137649, Aktiv 2304
Kumanovë 16154, Aktiv 165
Manastir 14240, Aktiv 243
Prilep 13564, Aktiv 188
Tetovë 13373, Aktiv 115
Kavadar 10143, Aktiv 190
Veles 9443, Aktiv 207
Gostivar 9376, Aktiv 58
Ohër 8509, Aktiv 111
Strumicë 7923, Aktiv 81
Shtip 7908, Aktiv 49
Kërçovë 5409, Aktiv 90
Koçani 4934, Aktiv 34
Strugë 4650, Aktiv 49
Gjevgjeli 4218, Aktiv 75
Negotinë 3620, Aktiv 59
Sveti Nikole 2624, Aktiv 19
Resnjë 2582, Aktiv 42
Radovish 2504, Aktiv 41
Kriva Pallankë 2375, Aktiv 33
Dellçevë 1891, Aktiv 14
Berovë 1709, Aktiv 6
Dibër 1624, Aktiv 28
Valandovë 1526, Aktiv 15
Vinicë 1362, Aktiv 2
Probishtip 1285, Aktiv 5
Bogdanci 995, Aktiv 18
Kratovë 928, Aktiv 7
Krushevë 883, Aktiv 11
Demir Hisar 821, Aktiv 12
Makedonski Brod 691, Aktiv 11
Demir Kapija 554, Aktiv 12
Makedonska Kamenica 521, Aktiv 2
Pehçevë 458, Aktiv 2
Dojran 257, Aktiv 0
Gjithsej 296703, Aktive 4298

Që nga shpërthimi i pandemisë, autoritetet shëndetësore të vendit kanë kryer 1 883 560 testime për COVID-19, duke rezultuar 296 703 pozitive, ndërkohë janë shëruar 283 411 pacientë, ndërsa 8 994 kanë ndërruar jetë. Aktualisht numri i rasteve aktive me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut është 4 298.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button