fbpx

Zaev-Cërvenkovski: E keqja e Maqedonisë është VMRO-DPMNE

LSDM-së i nevojitet unitet dhe kohezion i brendshëm mbi situatat në Maqedoni, kanë konkluduar në takimin e sotëm kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dhe ish kryetari i saj Branko Cërvenkovski.

“Nuk ka armiq brenda LSDM-së, ekziston një e keqe që i bën dëm shtetit, ai është Nikolla Gruevski dhe VMRO-DPMNE dhe gjitha forcat duhet të drejtohen në të mirën e Maqedonisë kanë konkluduar Zaev e Cërvenkovski”, kumton partia LSDM.

Në takimin e sotëm është shqyrtuar edhe debati demokratik para, gjatë dhe pas Kongresit të 18 të partisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button