Kush nuk qesh kurrë…

Kush nuk qesh kurrë, nuk është person serioz.

Fryderyk Chopin, kompozitor dhe pianist polak.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button