fbpx

Çfarë na thotë ngjyra e syve

Ka disa lloje njgyrash të syve, ku secila prej tyre rrëfen dicka për personalitetin e individit që bart ajo. Për më tepër lexoni më posht dhe kuptoni se çfarë thonë sytë tuaj.

Sytë kafe

Sytë kafe janë mjaft ekspresive dhe dëshmojne për aftësi mbi mesataren dhe janë mjaft të talentuar. Zakonisht ata janë njerez këmbëngulës dhe kërkues ndaj vartësve, kjo për shkak të hijes së rëndë.

Sytë e zinj

Ngjyra e syve tuaj, ju bën që të jeni gjithnjë njeri serioz dhe që gjërat i bëni me pjekuri. Mos harroni se gjithnjë përtej shikimit të personave që kanë sy të zinj fshihet një mister i trashëguar.

Sytë dyngjyrësh

Janë sytë me tërheqës dhe bindës, në raste të vecanta zotërojne pushtetin e hipnotizimit të personave të tjerë. Konsiderohen shumë terheqës, janë mjaft ekzotike. Shprehin vetëbesim dhe dëshmojnë krenari.

Sytë gështenjë

Dëshmojne se individi është zot i fjalës dhe se meriton t’i zihet besë. Sa më e mbyllur të jetë ngjyra aq më shumë ato rrezatojnë sensualitet. E meta kryesore është se flasin shumë për vetveten.

Sytë e kaltër

Shprehin kthjelltësinë e cila nënkupton romantizmin dhe feminilitetin tuaj. Ndoshta nuk duhet të imagjinojnë princin e ardhshëm, por duhet të lëvizin nga vendi dhe të jenë në kërkim të tij.

Sytë e gjelbër

Shumica e njerëzve me sy të gjelbër, konsiderohen mjaft të urtë dhe të bindur. Këta njerëz dinë të sillen dhe respektojnë të tjerët, por në raste të veçanta kur u shkelet në kallo nuk ngurojnë të bëhen mjaft agresive.

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button