fbpx

Shkup, linja e re e autobusit lëshohet në përdorim

Drejtori i NPQ Shkup Misho Nikollov sot do ta lëshojë në përdorim  linjën e re autobusi -Dom na peçat-Mallo Kurilo, në lagjen Vodno.

Linja e re e autobusit do të qarkullojë në trasenë e re “Dom na peçat, bulevardi “Vodnjanska” dhe në rrugët “Pitu Guli”, “Dimitar Pandillov” dhe “Karaorman”.

Lajme të ngjashme

Back to top button