fbpx

Qeveria do të merr edhe një hua prej 100 milion eurove

Qeveria ka zhvilluar bisedime me Bankën Evropiane për Investim (BEI) për të marrë një linjë të re krediti me kamatë të volitshme prej 5,5 përqind. Ministri i financave Zoran Stavrevski tha se BEI ka gjasa të madh që Maqedonisë t’ia aprovojë këtë kredi. 

“Maqedonia ka gjasa të mëdha për të marrë 100 milion euro të reja për ekonominë nga Banka Evropiane për Investim e cila do tu dedikohet kompanive të vogla dhe të mesme” tha sot ministri Stavrevski në Kumanovë në takim me biznesmenët.

Kjo është hua-marrja e katër me radhë. Më herr BEI i dha Maqedonisë 250 milionë euro kredi. /PortAlb

Lajme të ngjashme

Back to top button