fbpx

Kur janë gratë më tërheqëse?

“Një grua do ishte shumë më tërheqëse, nëse do dinte të binte në krahët e një burri, pa rënë në duart e tij”

Ambrose Gwinnett Bierce ishte një gazetar amerikan, shkrimtar, fabulist si dhe satirist. 

Lajme të ngjashme

Back to top button