fbpx

RMV, janë shqiptuar 116 sanksione për vozitje të shpejtë

Gjatë aksionit të kontrollit të përforcuar të policisë në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore, dje janë sanksionuar 116 drejtues të automjeteve për vozitje të shpejtë, informon MPB-ja, njofton Portalb.

Nga numri i përgjithshëm i sanksioneve, shtatë automjete kanë vozitur mbi 50 kilometra në orë më shumë se e lejuara, ndërsa tre automjete me mbi 70 kilometra në orë. Madje, 37 shoferë e kanë tejkaluar shpejtësinë në vendbanim, ndërsa 79 jashtë vendbanimit.

Nga MPB-ja paralajmërojnë që aksionet e kontrolleve do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme dhe apelojnë deri tek të gjithë pjesëmarrësit që t’i respektojnë rregullat dhe dispozicionet në trafik për rrugë më të sigurta.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button