fbpx

(Video) Sadi Bexheti kërkon mbështetje nga maqedonasit !

Një video ku kryetari aktual i komunës së Tetovës lërkon mbështetje nga elektorati maqedonas, të cilëve ju premton se këshillin e qytetit të Tetovës do ta udhëheqë një maqedonas si dhe premtime të tjera, qarkullon në rrjetet sociale si dhe në Youtube. Vidon e plotë mund ta ndiqni në vijim…

Lajme të ngjashme

Back to top button