fbpx

(Video) PDSH: BDI-ja 11 vjetë me legjitimitet të vjedhur dhe falsifikuar

“Në mënyrë të njëjtë, pa asnjë dallim, ashtu siç janë vjedhur votat në Çair, janë vjedhur votat edhe në vendbanimet dhe komunat tjera.
-Në Tetovë BDI ka vjedhur 5500 vota edhe atë në Reçicë të Madhe, Reçicë të Vogël, Shipkovicë, Gjermë, Sellcë etj.
-Në Saraj, BDI ka vjedhur 3000 vota edhe atë në Saraj, Gllumovë, Bojanë, Radushë etj.
-Në Gostivar 4000 vota,
-Në Zhelinë, BDI ka vjedhur 2000vota,
-Në Bogovinë , BDI ka vjedhur 2000 vota,
-Në Likovë, BDI ka vjedhur 2000 vota,
-Në Kumanovë , BDI ka vjedhur 2000 vota,
-Në Dibër, BDI ka vjedhur 2000 vota,
-Në Dollnen, BDI ka vjedhur 200 vota” tha Bekim Fazliu.

Lajme të ngjashme

Back to top button