fbpx

Saraçini në takim me artizanët e Çarshisë së Vjetër

Ministri i ekonomisë Valon Saraçini sot do t’i vizitojë artizanët në Çarshinë e Vjetër të cilët kanë marrë subvencione në suaza të projektit “Artizanate autentike për vitin 2012”.

Me programin është paraparë subvencionimi i artizanëve përmes bashkëfinancimit për furnizim të pajisjes dhe veglave dhe aftësimit profesional. /Portalb

 

Lajme të ngjashme

Back to top button