fbpx

Ankesat e VMRO dhe LSDM për Kërçovën refuzohen nga KSHZ

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) ka hedhur poshtë të gjitha ankesat të cilat ishin bërë nga ana e VMRO DPMNE-së për disa vendvotime në qytetin e Kërçovës. 

Të përmbajtur në refuzimin e këtyre ankesave për Kërçovën kanë votuar edhe përfaqësuesit e LSDM-së në KSHZ. 

Mediat maqedonase i kanë akuzuar ata për tradhëti kombëtare dhe bashkëpunim me BDI-në, ndërsa votimi kundër prishjes së zgjedhjeve në vendvotimet shqiptare është arsyetuar me faktet se nuk ka asnjë dëshmi se diçka ka shkuar keq gjatë procesit zgjedhor.

Lajme të ngjashme

Back to top button