fbpx

Gjatë 24 orëve të fundit vetëm në Shkup mbi një mijë raste të reja, ndërkohë u regjistruan 26 vdekje

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informoi se në 24 orët e fundit kanë rezultuar 2 341 raste të reja me koronavirus, nga 6 193 testimet e bëra. Sipas njoftimit të ministrisë, 26 pacientë me koronavirus kanë ndërruar jetë, ndërsa 308 ishin riinfektuar, kurse 1 470 ishin shëruar, shkruan Portalb.mk

Në Shkup ndërruan jetë dhjetë pacientë (51, 68, 73, 76, 78, 78, 78, 86, 91 dhe 95v), në Tetovë (66 dhe 79v), Veles (74 dhe 83v), Gjevgjeli (82v), Kavadari (52v), Kriva Pallanka (74v), Kumanovë (81v), Makedonska Kamenica (88v), Ohri (74v) dhe Strumica (57v). Në sistemin Termini Im është regjistruar vetëm një vdekje që kishte ndodhur më 19 janar, ndërsa nga SP Gjevgjelia janë raportuar edhe katër vdekje që kishin ndodhur para dy javëve.

Në kuadër të viktimave të regjistruar sot, gjenden edhe tetë persona të cilët ishin plotësisht të vaksinuar.

Rastet e reja:

 • Shkup – 1.146,
 • Manastir – 185,
 • Kavadar – 115,
 • Kumanovë – 101,
 • Veles – 92,
 • Tetovë – 74,
 • Prilep – 72,
 • Gjevgjeli – 65,
 • Gostivar – 49,
 • Kërçovë – 45,
 • Ohër 43
 • Negotinë – 43
 • Vallandovë 31
 • Radovishi – 29,
 • Resnja – 28,
 • Koçani – 27,
 • Strumicë 25
 • Struga – 25,
 • Shtip – 20,
 • Dellçeva – 17,
 • Sveti Nikolla – 16,
 • Bogdanci – 15,
 • Vinica – 10,
 • Kriva Pallanka, 9
 • Berova 9
 • Demir Kapija – 9,
 • Demir Hisar – 8,
 • Kratovë 6
 • Pehçevë – 6,
 • Makedonski Brod 5
 • Makedonska Kamnica – 5,
 • Krushevë – 4,
 • Probishtip – 3,
 • Dibër 2
 • Dojran – 2

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi 768,
 • Manastiri 115,
 • Prilepi 98,
 • Kumanovë 82,
 • Strumicë 55,
 • Veles 40,
 • Tetova 34,
 • Kavadar 33,
 • Gostivar 27,
 • Shtip 26
 • Kriva Pallankë 26,
 • Kërçova – 22,
 • Koçani – 20,
 • Sveti Nikolla – 18,
 • Negotina – 15,
 • Gjevgjelia 14
 • Resnja – 14,
 • Radovishi – 13,
 • Dellçeva 10
 • Krusheva – 10,
 • Probishtip -6,
 • Vinica 5
 • Demir Hisar – 5,
 • Vallandova 4
 • Bogdanci – 4,
 • Kratovë 2
 • Makedonski Brod – 2,
 • Ohër 1
 • Demir Kapi – 1

Rastet aktive:

Shkup 117574, Aktiv 11390
Kumanovë 14425, Aktiv 736
Prilep 12455, Aktiv 754
Manastir 12222, Aktiv 1613
Tetovë 12089, Aktiv 492
Gostivar 8596, Aktiv 323
Kavadar 8508, Aktiv 627
Veles 8218, Aktiv 409
Ohër 7753, Aktiv 682
Shtip 7363, Aktiv 311
Strumicë 6967, Aktiv 448
Kërçovë 4827, Aktiv 297
Koçani 4500, Aktiv 217
Strugë 4278, Aktiv 268
Gjevgjeli 3587, Aktiv 404
Negotinë 3014, Aktiv 228
Sveti Nikolla 2353, Aktiv 112
Resnjë 2260, Aktiv 231
Radovish 2148, Aktiv 179
Kriva Pallankë 2142, Aktiv 107
Dellçevë 1704, Aktiv 159
Berovë 1614, Aktiv 95
Dibër 1492, Aktiv 22
Vallandovë 1302, Aktiv 164
Vinicë 1259, Aktiv 49
Probishtip 1238, Aktiv 39
Kratovë 865, Aktiv 59
Bogdanci 823, Aktiv 83
Krushevë 806, Aktiv 130
Demir Hisar 754, Aktiv 72
Makedonski Brod 616, Aktiv 37
Makedonska Kamenica 486, Aktiv 45
Demir Kapija 476, Aktiv 29
Pehçevë 410, Aktiv 31
Dojran 204, Aktiv 14

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.755.926 testime të Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 259.328, numri i të shëruarve është 230.206, numri i të vdekurve është 8.266, ndërsa numri i rasteve aktive është 20.856.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button