fbpx

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, më shumë të shëruar sesa raste të reja, ndërkohë u regjistruan 22 vdekje

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informoi se në 24 orët e fundit kanë rezultuar 718 raste të reja me koronavirus, nga 3 044 testimet e bëra. Sipas njoftimit të ministrisë, 22 pacientë me koronavirus kanë ndërruar jetë, ndërsa 95 ishin riinfektuar, kurse 1 244 ishin shëruar, shkruan Portalb.mk

Në Shkup ndërruan jetë tre persona (68g, 83g dhe 84g), dy nga Ohri (80v dhe 84v), një nga Manastiri (90v), Dellçeva (80v), Demir Kapia (87v), Kavadari (70v), Kratova (58v), Kriva Pallanka (73v), Negotina (79v), Prilepi (69v) dhe Radovishi (63v). Përmes sistemit Termini Im, janë regjistruar edhe tetë vdekje: tre nga Shkupi, një nga Gostivari, Dibra, Kavadari, Kërçova dhe Tetova, të cilët kishin ndërruar jetë prej 12 janarit deri më 22 janar të këtij viti.

Në mesin e viktimave, nëntë prej tyre ishin komplet të vaksinuar.

Rastet e reja:

 • Shkup – 505,
 • Manastir – 30,
 • Kumanovë – 29,
 • Prilep – 26,
 • Kavadar – 23,
 • Gjevgjeli – 14,
 • Veles – 10,
 • Gostivar 8
 • Strumicë – 8,
 • Tetova – 7,
 • Shtip, 6
 • Kërçovë 6
 • Dellçevë – 6,
 • Negotinë 5
 • Resnjë – 5,
 • Struga, 4
 • Bogdanci 4
 • Demir Hisar – 4,
 • Sveti Nikolla 3
 • Radovishi – 3,
 • Ohri, 2
 • Kriva Pallanka 2
 • Dibra – 2,
 • Koçani, 1
 • Valandova, 1
 • Probishtip, 1
 • Kratovë, 1
 • Krushevë 1
 • Makedonska Kamenica 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 612,
 • Manastiri – 105,
 • Prilepi – 104,
 • Kumanova – 47,
 • Tetova – 34,
 • Kavadari – 33,
 • Velesi – 30,
 • Strumicë 28
 • Shtip – 28,
 • Vallandova – 26,
 • Gostivar – 22,
 • Gjevgjelia, 18
 • Kërçova, 18
 • Resnja, 18
 • Radovishi 18
 • Koçani – 18,
 • Negotina – 15,
 • Bogdanci – 9,
 • Sveti Nikolla – 8,
 • Krushevë 7
 • Berovë – 7,
 • Kratovë, 5
 • Makedonska Kamenica, 5
 • Makedonski Brod 5
 • Pehçevë – 5,
 • Dellçevë, 4
 • Demir Hisar 4
 • Probishtipi – 4,
 • Dibra 2
 • Vinica – 2,
 • Struga, 1
 • Ohri 1
 • Dojrani – 1

Rastet aktive:

Shkup 116418, Aktiv 11012
Kumanovë 14332 726
Prilep 12388, Aktiv 785
Manastir 12036, Aktiv 1542
Tetovë 12018, Aktiv 457
Gostivar 8548, Aktiv 302
Kavadar 8395, Aktiv 548
Veles 8130, Aktiv 363
Ohër 7709, Aktiv 640
Shtip 7342, Aktiv 317
Strumicë 6940, Aktiv 477
Kërçovë 4783, Aktiv 275
Koçani 4473, Aktivni 210
Strugë 4253, Aktiv 243
Gjevgjeli 3523, Aktiv 357
Negotinë 2971, Aktiv 200
Sveti Nikole 2335, Aktiv 112
Resnjë 2232, Aktiv 217
Kriva Pallankë 2138, Aktiv 130
Radovish 2119, Aktiv 163
Dellçevë 1686, Aktiv 151
Berovë 1605, Aktiv 86
Dibër 1490, Aktiv 20
Valandovë 1270, Aktiv 136
Vinicë 1248, Aktiv 43
Probishtip 1235, Aktiv 42
Kratovë 860, Aktiv 56
Bogdanci 806, Aktiv 70
Krushevë 802, Aktiv 136
Demir Hisar 747, Aktiv 70
Makedonski Brod 611, Aktiv 34
Makedonska Kamenica 481, Aktiv 41
Demir Kapija 467, Aktiv 21
Pehçeva 404, Aktiv 25
Dojran 201, Aktiv 13

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.749.733 testime të Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 256.996, numri i të shëruarve është 228.736, numri i të vdekurve është 8.240, ndërsa numri i rasteve aktive është 20.020.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button