fbpx

Maqedonia përgëzohet nga SHBA për luftën kundër tregtisë me njerëz

Maqedonia është përgëzuar nga Shtetet e Bashkuara, për faktin që edhe një herë ka arritur statusin e kategorisë së parë në Raportin vjetor të Departamentit për parandalimin e  trafikimit me njerëz. 

Vendi që zë Maqedonianë këtë rangim të nivelit më të lartë, tregon angazhimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë ndaj luftës kundër këtij krimi të tmerrshëm dhe për këtë veçohet nga shtetet e tjera të rajonit.

Ky rangim i Maqedonisë në kategorinë e parë gjithashtu demonstron atë që mund të arrihet kur ligjet dhe procedurat ekzistuese zbatohen në mënyrë të plotë dhe të duhur.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button