fbpx

Gënjeshtra, detyrë patriotike?

Është detyra patriotike e çdo njeriu që të gënjejë për vendin e tij”

Alfred W. Adler ishte një mjek Austrian, psikoterapeut dhe krijues i Shkollës së psikologjisë individuale.

Lajme të ngjashme

Back to top button