fbpx

RMV, në 24 orët e fundit u regjistruan 1.348 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 1.348 raste të reja me Covid-19 nga  6.141 testime të kryera, ndërsa ndërsa 145 janë infektuar përsëri. Ndërkohë u regjistruan 784  pacientë të shëruar dhe tetë viktima, njofton Portalb.mk.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 8 persona të vdekur: 4 të vdekur nga Shkupi (55, 76, 76 dhe 82) dhe nga të vdekur në Prilep (64), Manastir (77), Strumicë (60) dhe Demir Hisar. (71). Personat e raportuar kanë ndërruar jetë në spital.

Rastet e reja:

 • Shkup – 677
 • Manastir – 125
 • Kumanovë – 82
 • Prilep – 72
 • Ohër dhe Strumicë – 47 secili
 • Veles – 38
 • Tetovë – 36
 • Shtip – 35
 • Kavadar – 27
 • Gostivar – 17
 • Sveti Nikollë – 16
 • Gjevgjeli dhe Resnjë – nga 13
 • Koçani – 12
 • Strugë – 11
 • Kërçova, Negotina dhe Kriva Pallanka – nga 10
 • Radovishi dhe Krusheva – nga 8
 • Vinicë – 6
 • Dellçevë – 5
 • Demir Hisar dhe Makedonski Brod – nga 4
 • Berovë, Probishtip, Kratovë dhe Bogdanci – nga 3
 • Dibër, Makedonska Kamenica dhe Pehçevë – nga 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 400
 • Manastir – 83
 • Prilep – 53
 • Kavadar – 37
 • Kumanovë dhe Strumicë – nga 31
 • Ohër – 25
 • Shtip – 20
 • Veles dhe Gjevgjeli – nga 16
 • Koçani – 13
 • Gostivar – 11
 • Valandovë – 10
 • Kërçovë – 7
 • Resnjë – 6
 • Vinicë – 5
 • Krushevë – 4
 • Negotinë dhe Sveti Nikollë – nga 3
 • Tetova, Probishtip dhe Bogdanci – nga 2
 • Struga, Radovishi, Demir Hisari dhe Dojrani – nga 1

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej  1,706,696 teste për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 244.632, numri i të shëruarve është 220.400, numri i të vdekurve është 8.100, ndërsa numri i rasteve aktive është 16.132.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button