fbpx

Pa energji elektrike QT Mavrovasja, dhe shumë pjesë të Shkupit

Sot pa furnizim me energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e disa lagjeve të Shkupit.

Nga ora 7 deri më orën 9, nuk do të ketë energji elektrike në Q.T Mavrovasja, si dhe TV Alsat-M.
Ndërmjet orës 10 e 30 deri më orën 15 mbeten banorët e Kozles.

Ndërprerjet janë për shkak disa problemeve teknike për të cilat do të intervenohet gjatë ditës./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button