fbpx

Liria dhe pakurrizorët

“Ne duam shoqëri njerëzish të lirë, e cila ofron shanse të barabarta për të gjithë, ndërsa ata duan një grumbull pakurrizorësh të cilët arrijnë sukses falë bindjes së verbër ndaj fisit partiak. Dhe këtu nuk ka kompromis!”

Nikolla Mlladenov (1964 – 2013) aktor, gazetar, kryeredaktor  dhe pronar i të përditshmes dhe javores “Fokus” i cili humbi jetën tragjikisht në aksident trafiku.

Lajme të ngjashme

Back to top button