fbpx

RMV, në 24 orët e fundit u regjistruan 13 viktima dhe mijëra raste të reja dhe të shëruar nga virusi korona

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 1,732 raste të reja me Covid-19 nga 6 928 testime të kryera, ndërsa 204 janë infektuar përsëri. Ndërkohë u regjistruan 1 035 pacientë të shëruar dhe 13 viktima, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë dy pacientë (68 dhe 88v), dy në Veles (57 dhe 83v), një në Prilep (84v), Kavadari (69v) dhe Sveti Nikollë (79v).  Në bazë të sistemit Termini Im, janë regjistruar edhe gjashtë viktima që kanë ndërruar jetë nga 24 dhjetori i vitit 2021 deri më 11 janar të vitit 2022.

Rastet e reja:

 • Shkup – 788,
 • Manastir – 159,
 • Prilep – 95,
 • Kumanovë – 79,
 • Ohër – 57,
 • Kavadar – 47,
 • Veles – 45,
 • Kërçovë – 38,
 • Tetovë – 35,
 • Shtip – 34,
 • Strumicë – 33,
 • Resnjë – 31,
 • Gostivar – 30,
 • Negotina – 29,
 • Gjevgjeli – 27,
 • Koçani – 26,
 • Radovish – 24,
 • Dellçeva 20
 • Krushe – 20,
 • Struga – 18,
 • Valandovë – 16,
 • Demir Hisar – 14,
 • Sveti Nikolla – 13,
 • Berovë – 12,
 • Bogdanci – 11,
 • Kriva Pallanka – 10,
 • Probishtip – 5,
 • Dibër, 3
 • Vinica 3
 • Kratovë – 3,
 • Makedonski Brod, 2
 • Demir Kapi 2
 • Makedonska Kamenica – 2,
 • Pehçeva – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 659,
 • Manastiri – 114,
 • Prilepi – 52,
 • Kavadari – 32,
 • Shtipi – 22,
 • Kumanova – 18,
 • Tetova – 11,
 • Ohri, 10
 • Strumica 10
 • Negotina – 10,
 • Resnja, 9
 • Gjevgjelia 9
 • Struga – 9,
 • Gostivari 8
 • Radovishi 8,
 • Velesi 7
 • Bogdanci 7,
 • Krusheva 6
 • Kriva Pallanka 6,
 • Probishtipi 5,
 • Kërçova, 4
 • Dellçeva, 4
 • Vallandova 4
 • Demir Hisar 4,
 • Koçani 3,
 • Sveti Nikolla 2,
 • Demir Kapija 1
 • Pehçeva – 1

Rastet aktive:

Shkup 108346, Aktiv 8333
Kumanovë 13670, Aktiv 490
Prilep 11723, Aktiv 839
Tetovë 11653, Aktiv 206
Manastir 10870, Aktiv 1423
Gostivar 8280, Aktiv 183
Kavadar 7913, Aktiv 407
Veles 7809, Aktiv 270
Ohër 7345, Aktiv 535
Shtip 7051, Aktiv 259
Strumicë 6583, Aktiv 267
Kërçovë 4538, Aktiv 202
Koçani 4276, Aktiv 152
Strugë 4079, Aktiv 131
Gjevgjeli 3222, Aktiv 249
Negotinë 2797, Aktiv 133
Sveti Nikolla 2227, Aktiv 66
Kriva Pallankë 2050, Aktiv 81
Resnjë 2049, Aktiv 151
Radovish 1979, Aktiv 151
Dellçevë 1565, Aktiv 86
Berovë 1528, Aktiv 45
Dibër 1474, Aktiv 15
Vinicë 1210, Aktiv 31
Probishtip 1199, Aktiv 49
Valandovë 1182, Aktiv 133
Kratovë 808, Aktiv 19
Bogdanci 749, Aktiv 56
Krushevë 741, Aktiv 130
Demir Hisar 693, Aktiv 46
Makedonski Brod 579, Aktiv 32
Demir Kapija 451, Aktiv 15
Makedonska Kamenica 446, Aktiv 18
Pehçevë 376, Aktiv 16
Dojran 190, Aktiv 9

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.692.991 teste për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 241.651, numri i të shëruarve është 218.340, numri i të vdekurve është 8.083, ndërsa numri i rasteve aktive është 15.228.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button