fbpx

Dy qytete dhe organizata nga Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria me projekt të përbashkët prej 740 mijë euro

Projekti në vlerë prej 740 mijë euro i mbështetur nga Bashkimi Evropian, do të realizohet në kalimin kufitar nga qyteti i Krushevës dhe Elbasanit, transmeton Portalb.mk.

“Me këtë marrëveshje, fillojmë aktivitetet për ndërtimin e parkingut pranë qendrës paraglаding në Krushevë, vendosja e dy stacioneve matëse për paraglаding, ndriçimin LED, ndërtimi i shtegut “daunhill”, aktivitetet për ndihmën e hotelerisë”, bëri të ditur kryetari i Krushevës, Tome Hristoski.

Së bashku me Krushevën, ky projekt do të përfshijë edhe dy organizata nga Shqipëria e Maqedonia dhe qytetin e Elbasanit nga Shqipëria.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button