fbpx

Kryeministri britanik kërkon falje për festën gjatë mbylljes kundër COVID-19

Kryeministri britanik, Boris Johnson, ka kërkuar “falje të përzemërta” të mërkurën për shkak të festës së mbajtur në Downing Street gjatë bllokimit të parë të COVID-19 në vend, raporton Anadolu Agency (AA).

“Dua të kërkoj falje”, tha Johnson në një deklaratë të shkurtër në fillim të seancës javore të pyetjeve në Dhomën e Ulët.

“Unë e di se miliona njerëz në të gjithë këtë vend kanë bërë sakrifica të jashtëzakonshme gjatë 18 muajve të fundit. E di ankthin që ata kanë kaluar, në pamundësi që të mbajnë zi për të afërmit e tyre, në pamundësi për të jetuar jetën e tyre siç duan ose për të bërë gjërat që duan”, tha ai.

Johnson tha: “Dhe unë e di zemërimin që ata ndiejnë ndaj meje dhe qeverisë që unë drejtoj kur mendojnë se në vetë Downing Street, rregullat nuk po ndiqen siç duhet nga njerëzit që bëjnë rregullat”.

“Ndërsa megjithëse nuk mund të parashikoj përfundimet e hetimit aktual, kam kuptuar mjaftueshëm për të ditur se kishte gjëra që thjesht nuk i bëmë siç duhet. Unë kërkoj faljen time të përzemërt”, shtoi kryeministri britanik.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button