fbpx

Të dielën ‘ndërrohet sahati’

Llogaritja verore e kohës fillon të dielën në mëngjes, më 31 mars në ora 02:00 pas mesnate. Kështu që akrepat do të lëvizin një orë më përpara dhe do të llogaritët se është ora 03:00.

Nga Biroja për meteorologji informojnë se llogaritja verore e kohës do të mbarojë më 27 tetor 2013.

Vendimi për këtë ndryshim tani më është publikuar në Gazetën zyrtare. 

Lajme të ngjashme

Back to top button