fbpx

Qeveria e Shqipërisë miratoi vendimin për forcimin e sigurisë kibernetike

Qeveria shqiptare në mbledhjen e sotme ka marrë sot një vendim për forcimin e sigurisë kibernetike, raporton Klan.

Në një njoftim për mediat, qeveria sqaron se sot është marrë vendimi për “miratimin e memorandumit të mirëkuptimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Grupit Jones International, për forcimin e sigurisë kibernetike të infrastrukturës kritike për Shqipërinë”.

Vendimi mban firmën e zëvendës Kryeministrit Arben Ahmetaj, pasi kreu i qeverisë Edi Rama nuk ka qenë prezent në mbledhjen e sotme

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button