fbpx

Tradhtia në politikë

“Nuk ka ndonjë vepër tradhtie dhe poshtërsie që një parti politike nuk është në gjendje ta bëje, sepse në politikë nuk ka nder”

Benjamin Disraeli (21 dhjetor  1804 – 19 prill 1881) ishte kryeministër britanik, parlamentar, burrë shteti i Partisë Konservatore dhe figurë letrare. Ai shërbeu në qeveri katër dekada, dy herë si kryeministër i Britanisë së Madhe.

Lajme të ngjashme

Back to top button