fbpx

Mbi 7 mijë vota ishin të pavlefshme në komunat shqiptare

Ajo që mund të theksohet bë këto zgjedhje lokale është numri i lartë i votave të pavlefshme që rezultojnë thuajse në të gjitha qendrat e votimit, por edhe në ato shqiptare.

Sipas statistikave që disponojmë, mbi 7 mijë vota të pavlefshme janë konstatuar vetëm në komunat ku do të udhëheqin kandidatët shqiptarë, ndërsa në përgjithësi në qytetet ku jetojnë shqiptarë janë konstatuar rreth 11 mijë vota të pavlefshme.

Kjo gjendje që është paraqitur në këto zgjedhje lokale është një fenomen shqetësues dhe që shënon këto zgjedhje lokale.

Lajme të ngjashme

Back to top button