fbpx

RMV, 246 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit, 3 persona kanë ndërruar jetë

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar gjithsej 246 raste të reja me COVID-19, 547 janë shëruar, ndërkaq 3 kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 225.730, të shëruarve 212.927, të vdekurve 7.975, ndërkaq për momentin ka 4.828 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë 3 persona, 2 nga Shkupi (63 dhe 86v) dhe 1 nga Strumica (53v)”, informojnë nga MSH.

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga “Termini Im”, janë regjistruar edhe 3 persona të vdekur, gjegjësisht nga 1 nga Shkupi (86b), Tetova (78v) dhe Kërçova (68v).

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 145
 • Strumicë – 16
 • Prilep – 14
 • Shtip, Ohër dhe Manastir – nga 12
 • Kavadar – 10
 • Negotinë – 4
 • Strugë, Gjevgjeli dhe Kumanovë – nga 3
 • Veles dhe Resnjë – nga 2
 • Kërçovë, Gostivar, Vallandovë, Radovish, Tetovë, Demir Hisar, Kratovë dhe Makedonski Brod – nga 1.

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 299
 • Manastir – 47
 • Prilep – 39
 • Strumicë – 19
 • Kavadar dhe Ohër – nga 18
 • Kumanovë dhe Veles – nga 15
 • Shtip – 12
 • Resnjë – 8
 • Koçan dhe Gjevgjeli- nga 7
 • Sveti Nikole – 6
 • Kërçovë, Strugë, Negotinë, Kriva Pallankë dhe Demir Hisar – nga 5
 • Dellçevë – 4
 • Tetovë dhe Vallandovë – nga 3,
 • Bogdanci dhe Dojran – nga 1.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 99379, Aktiv 2478
 • Kumanovë 13163, Aktiv 103
 • Tetovë 11436, Aktiv 59
 • Prilep 10876, Aktiv 324
 • Manastir 9380, Aktiv 358
 • Gostivar 8091, Aktiv 17
 • Veles 7534, Aktiv 105
 • Kavadar 7487, Aktiv 190
 • Ohër 6883, Aktiv 256
 • Shtip 6784, Aktiv 86
 • Strumicë 6345, Aktiv 158
 • Kërçovë 4343, Aktiv 66
 • Koçan 4120, Aktiv 43
 • Strugë 3951, Aktiv 34
 • Gjevgjeli 2974, Aktiv 100
 • Negotinë 2653, Aktiv 39
 • Sveti Nikole 2157, Aktiv 17
 • Kriva Pallankë 1967, Aktiv 33
 • Resnjë 1900, Aktiv 96
 • Radovish 1824, Aktiv 40
 • Berovë 1483, Aktiv 10
 • Dellçevë 1472, Aktiv 28
 • Dibër 1458, Aktiv 0
 • Vinicë 1180, Aktiv 7
 • Probishtip 1144, Aktiv 8
 • Vallandovë 1053, Aktiv 63
 • Kratovë 791, Aktiv 5
 • Bogdanci 693, Aktiv 27
 • Demir Hisar 650, Aktiv 17
 • Krushevë 609, Aktiv 11
 • Makedonski Brod 546, Aktiv 32
 • Demir Kapi 438, Aktiv 9
 • Makedonska Kamenica 430, Aktiv 6
 • Pehçev 359, Aktiv 0
 • Dojran 177, Aktiv 3
Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button