fbpx

U lind fëmija i parë në Maqedoninë e Veriut

Në minutën e parë të vitit 2022, Maqedonia e Veriut regjistroi lindjen e parë në Klinikën Universitare të Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Shkup, raporton Portalb.mk.

Fëmija i parë i lindur në kohën 00:01 ka masë rreth 3 kilogram, i takon gjinisë mashkullore.

Ai është fëmija i pestë i Suzana Stoshiqit, e lindur më 1981.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button